Sol Aureus College Preparatory

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » Kindergarten Ms. Chang's Schedule

Kindergarten Ms. Chang's Schedule

Kindergarten Ms. Chang's Schedule New York University
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
ELA 8:30 AM 9:30 AM 60 min
Recess 9:30 AM 9:45 AM 15 min
ELA 9:45 AM 10:45 AM 60 min
Recess 10:45 AM 11:00 AM 15 min
Lunch 11:00 AM 11:20 AM 20 min
Break 11:20 AM 11:30 AM 10 min
Music/P.E. 11:40 AM 12:35 PM 55 min
Math 12:35 PM 1:30 PM 55 min
Enrichment 1:30 PM 2:00 PM 30 min
Recess 2:00 PM 2:20 PM 20 min
Wrap Up 2:20 PM 2:45 PM 25 min
Dismissal 2:50 PM 3:00 PM 10 min