Sol Aureus College Preparatory

Skip to main content
Mobile Menu

Bell Schedules

2017-2018
Kindergarten Ms. Shoukry's Schedule University of the Pacific (U.O.P.)
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
ELA 8:30 AM 9:00 AM 30 min
Recess 9:00 AM 9:15 AM 15 min
ELA 9:15 AM 10:45 AM 90 min
Recess 10:45 AM 11:00 AM 15 min
Lunch 11:00 AM 11:20 AM 20 min
Restroom Break 11:20 AM 11:30 AM 10 min
P.E./Music 11:40 AM 12:40 PM 60 min
Math 12:35 PM 1:30 PM 55 min
Enrichment 1:30 PM 2:00 PM 30 min
Recess 2:00 PM 2:20 PM 20 min
Wrap Up and Clean Up 2:20 PM 2:45 PM 25 min
Dismissal 2:45 PM 2:50 PM 5 min
Kindergarten Mrs. Hoey's Schedule University of Hawaii (UH)
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
ELA 8:30 AM 9:00 AM 30 min
Recess 9:00 AM 9:15 AM 15 min
ELA 9:15 AM 10:45 AM 90 min
Recess 10:45 AM 11:00 AM 15 min
Lunch 11:00 AM 11:20 AM 20 min
Restroom Break 11:20 AM 11:30 AM 10 min
Music/P.E. 11:40 AM 12:40 PM 60 min
Math 12:35 PM 1:30 PM 55 min
Enrichment 1:30 PM 2:00 PM 30 min
Recess 2:00 PM 2:20 PM 20 min
Wrap Up and Clean Up 2:20 PM 2:45 PM 25 min
Dismissal 2:45 PM 2:50 PM 5 min
1st Grade Mrs. Bayutas / Mrs. Peña's Schedule New York University (NYU) / Sonoma State
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
P.E. / ELA 8:30 AM 9:30 AM 60 min
Recess 9:30 AM 9:45 AM 15 min
ELA 9:45 AM 10:30 AM 45 min
ELA / Music 10:30 AM 11:30 AM 60 min
Lunch 11:30 AM 11:50 AM 20 min
Recess 11:50 AM 12:00 PM 10 min
ELA 12:00 PM 12:30 PM 30 min
Math 12:30 PM 1:30 PM 60 min
Recess 1:30 PM 1:45 PM 15 min
History / Science 1:45 PM 2:30 PM 45 min
Wrap up & Clean up 2:30 PM 2:50 PM 20 min
Dismissal 2:50 PM 2:55 PM 5 min
2nd Grade Mrs. Perez / Ms. Xiong's Schedule Julliard / UC Davis
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
ELA 8:30 AM 9:45 AM 75 min
Recess 9:45 AM 10:00 AM 15 min
ELA 10:00 AM 11:05 AM 65 min
Recess 11:05 AM 11:20 AM 15 min
Lunch 11:20 AM 11:40 AM 20 min
Restroom Break 11:40 AM 11:45 AM 5 min
Math 11:45 AM 12:45 PM 60 min
Recess 12:45 PM 1:00 PM 15 min
P.E./Music 1:00 PM 2:00 PM 60 min
History / Science 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Wrap up and Clean up 2:45 PM 2:50 PM 5 min
Dismissal 2:50 PM 2:55 PM 5 min
3rd Grade Ms. Hamel / Ms. Ayres's Schedule University of San Francisco (USF) / University of Nevada (UNR)
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
Music / P.E. 8:30 AM 9:30 AM 60 min
ELA 9:30 AM 10:30 AM 60 min
Recess 10:30 AM 10:45 AM 15 min
ELA 10:45 AM 11:10 AM 25 min
Lunch 11:10 AM 11:30 AM 20 min
Recess 11:30 AM 11:45 AM 15 min
ELA 12:00 PM 12:45 PM 45 min
Math 12:45 AM 1:45 PM 780 min
Recess 1:45 PM 2:00 PM 15 min
His/Sci 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Wrap Up and Clean up 2:45 PM 2:50 PM 5 min
Dismissal 2:50 PM 3:00 PM 10 min
4th Grade Ms. Lor / Mr. Vue's Schedule Tuskegee / Michigan
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
ELA 8:30 AM 9:15 AM 45 min
Recess 9:15 AM 9:30 AM 15 min
P.E. / Music 9:30 AM 10:30 AM 60 min
ELA 10:30 AM 11:30 AM 60 min
Restroom Break 11:30 AM 11:40 AM 10 min
Lunch 11:40 AM 12:00 PM 20 min
Math 12:00 PM 1:00 PM 60 min
Recess 1:00 PM 1:15 PM 15 min
Spanish / Math 1:15 PM 2:15 PM 60 min
History / Science 2:15 PM 2:45 PM 30 min
Clean up and Wrap Up 2:45 PM 2:50 PM 5 min
Dismissal 2:50 PM 2:55 PM 5 min
5th Grade Mr. Sithiphone's Schedule Irvine
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
History (M,W,F) / Science (T,TH) 8:30 AM 9:25 AM 55 min
Break 9:25 AM 9:40 AM 15 min
ELA (M,W,F) / Math (T,TH) 9:40 AM 10:50 AM 70 min
Break 10:50 AM 11:05 AM 15 min
Spanish / P.E. 11:05 AM 12:05 PM 60 min
Lunch 12:05 PM 12:25 PM 20 min
Break 12:25 PM 12:40 PM 15 min
Math (M,W,F) / ELA (T,TH) 12:40 PM 1:50 PM 70 min
Science (M,W,F) / History (T,TH) 1:50 PM 2:45 PM 55 min
Wrap up and Clean up 2:45 PM 2:55 PM 10 min
Dismissal 2:55 PM 3:00 PM 5 min
5th Grade Ms. Hooper's Schedule Cal Berkley
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
Science (M,W,F) / History (T,TH) 8:30 AM 9:25 AM 55 min
Break 9:25 AM 9:40 AM 15 min
Math (M,W,F) / ELA (T,TH) 9:40 AM 10:50 AM 70 min
Break 10:50 AM 11:05 AM 15 min
Spanish / P.E. 11:05 AM 12:05 PM 60 min
Lunch 12:05 PM 12:25 PM 20 min
Break 12:25 PM 12:40 PM 15 min
ELA (M,W,F) / Math (T,TH) 12:40 PM 1:50 PM 70 min
History (M,W,F) / Science (T,TH) 1:50 PM 2:45 PM 55 min
Wrap up and Clean up 2:45 PM 2:55 PM 10 min
Dismissal 2:55 PM 3:00 PM 5 min
6th Grade Mr. Roman's Schedule UC San Diego
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
ELA (M,W,F) / Math (T,TH) 8:30 AM 9:50 AM 80 min
Break 9:50 AM 10:05 AM 15 min
Spanish / P.E. 10:05 AM 11:05 AM 60 min
History (M,W,F) / Science (T,TH) 11:05 AM 12:00 PM 55 min
Break 12:00 PM 12:15 PM 15 min
Lunch 12:15 PM 12:35 PM 20 min
Break 12:35 PM 12:40 PM 5 min
Math (M,W,F) / ELA (T,TH) 12:40 PM 1:55 PM 75 min
Science / History 1:55 PM 2:50 PM 55 min
Wrap up and Clean up 2:45 PM 2:50 PM 5 min
Dismissal 2:50 PM 3:00 PM 10 min
7th Grade Mrs. Varvel's Schedule UCLA
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
Spanish 8:30 AM 9:15 AM 45 min
Science (M,W,F) / History (T,TH) 9:15 AM 10:05 AM 50 min
Break 10:05 AM 10:25 AM 20 min
Math (M,W,F) / ELA (T,TH) 10:25 AM 11:35 AM 70 min
History (M,W,F) / Science (T,TH) 11:35 AM 12:25 PM 50 min
Lunch 12:25 PM 12:45 PM 20 min
Break 12:45 PM 12:55 PM 10 min
ELA (M,W,F) / Math (T,TH) 12:55 PM 2:05 PM 70 min
P.E. 2:05 PM 2:45 PM 40 min
Wrap up and Clean up 2:45 PM 2:55 PM 10 min
Dismissal 2:55 PM 3:00 PM 5 min
8th Grade Mr. Pruger's Schedule CSU Stanislaus
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:30 AM 8:00 AM 30 min
Morning Meeting 8:00 AM 8:30 AM 30 min
History (M,W,F) / Science (T,TH) 8:30 AM 9:20 AM 50 min
Spanish 9:20 AM 10:05 AM 45 min
Break 10:05 AM 10:25 AM 20 min
ELA (M,W,F) / Math (T,TH) 10:25 AM 11:35 AM 70 min
Science (M,W,F) / History (T,TH) 11:35 AM 12:25 PM 50 min
Lunch 12:25 PM 12:45 PM 20 min
Break 12:45 PM 12:55 PM 10 min
Math (M,W,F) / ELA (T,TH) 12:55 PM 2:05 PM 70 min
P.E. 2:05 PM 2:45 PM 40 min
Wrap up and Clean up 2:45 PM 2:55 PM 10 min
Dismissal 2:55 PM 3:00 PM 5 min